Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Πάμε στοίχημα με Διεθνή Φιλικά.


Καλησπέρα φίλες και φίλοι του Bebetobet, σιγά-σιγά αρχίζουν οι ομάδες που συμμετέχουν στο Euro2012 να δίνουν φιλικά παιχνίδια και έχουμε αποτελέσματα εκπλήξεις. Ας δούμε τις σημερινές μας προβλέψεις για το

Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Σημερίνες Προβλέψεις Πάμε Στοίχημα.


Καλησπέρα φίλες και φίλοι του Bebetobet, σήμερα είναι η τελευταία αγωνιστική της Secunda Division όπου υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για την μάχη της  παραμονής καθώς επίσης και η άνοδος στην Primera Division για το ποιες ομάδες θα πάνε απευθείας ή συμμετέχουν στα play off.

Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Προγνωστικά για την Serie B.


Το σημερινό κουπόνι του Πάμε Στοίχημα έχει αρκετά παιχνίδια με ενδιαφέρον κυρίως  διεθνή φιλικά Εθνικών Ομάδων μιας και πλησιάζει το Euro 2012 αλλά και στην Serie B. Πάμε να δούμε τις δικές προβλέψεις για το σημερινό κουπόνι.

Τα προγνωστικά μας έστειλαν ταμείο!!!

Καλημέρα φίλες και φίλοι και καλό σαββατοκύριακο να έχουμε. Χθες ήταν μία καλή στοιχηματική μέρα  διότι στείλαμε τους αναγνώστες στο ταμείο που στις δύσκολα οικονομικές μέρες μας δεν είναι κάτι το οποίο περνάει απαρατήρητο.

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Στοίχημα με τελικό Copa Del Rey.


Καλησπέρα φίλες και φίλοι του Bebetobet, το προχθεσινό ταμείο που πιάσαμε ήταν συνολικής απόδοσης 3,96. Σήμερα έχει διεθνή φιλικά παιχνίδια σε επίπεδο Εθνικών ομάδων αλλά και τον τελικό του Copa Del Rey στην Ισπανία.

Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Η μάχη της παραμονής στην Secunda Division.

Καλησπέρα φίλες και φίλοι του Bebetobet, σήμερα θα ασχοληθούμε με την Secunda Division η οποία έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον και να δώσουμε τα προγνωστικά μας για το κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.

Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Ταμείο με το Bebetobet!!!


Σήμερα ήταν μια πολύ καλή στοιχηματική μέρα διότι πιάσαμε τα 4 από 5 παιχνίδια που δώσαμε για την τελευταία αγωνιστική της Serie B. Πάμε να δούμε αναλυτικά τις αποδόσεις των παιχνιδιών που μας έστειλαν στο ταμείο για ακόμη μια φορά!!!

Η μάχη της παραμονής.

Καλησπέρα φίλες και φιλοι του Bebetobet, χθές ολοκληρωθηκε η φετινή διοργανωση Champions League με νικητες τους Λονδρέζους με 4-3 στα πέναλτυ αφου κανονική διάρκεια και παραταση το αποτέλεσμα ήταν 1-1. Πιστεύω πως δίκαια κέρδισε τον τίτλο διότι μπορέι να  μην έχει την ποιότητα των παικτών της Bayern

Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Πάμε Στοίχημα με τελικό Champions League.


Καλημέρα φίλες και φίλοι, σήμερα το κουπόνι του Πάμε Στοίχημα έχει το σημαντικό παιχνίδι της της χρονιάς, τον τελικό του Champions League ανάμεσα στις Bayern Munich-Chelsea που υπενθυμίζω απέκλεισαν Real Madrid και Barcelona σε εκπληκτικούς ημιτελικούς. Οι προχθεσινές προβλέψεις του Bebetobet έστειλε  κόσμο

Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Εισιτήριο Champions League και άνοδο κατηγορίας.

Καλησπέρα φίλες και φίλοι,  καθώς τα μεγάλα πρωταθλήματα φτάνουν στο  τέλος τους και σιγά σιγά ετοιμάζονται οι Εθνικές ομάδες για το Euro 2012 πάμε να δούμε το σημερινό κουπόνι του Πάμε Στοίχημα και τα προγνωστικά μας. Θα ξεκινήσω με τα ελληνικά play off και με την Secunda Division.

Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Premier League and the winner is...Manchester City!

Καλησπέρα φίλες και φίλοι του Bebetobet, τα παιχνίδια στο κουπόνι του Πάμε στοίχημα αρχίζουν κ μειώνονται λογω το τέλος των πρωταθλημάτων. Προχθές το blog μας έστειλε κόσμο στο ταμείο πιάνοντας τα 2 από τα 4 παιχνίδια συνολικής απόδοσης 5,73. Πάμε όμως να δούμε το φινάλε της Premier League με τον τίτλο να πηγαίνει στην Manchester City αφού νίκησε με 3-2 της QPR στις καθυστερήσεις. Δείτε το σχετικό Βίντεο.

Σάββατο 12 Μαΐου 2012

Πάμε στοίχημα με την Serie B.

Καλησπέρα φίλες και φίλοι του Bebetobet, τα μεγάλα πρωταθλήματα φτάνουν σιγα σιγά στο τέλος τους όπως το Γερμανικό και τα υπόλοιπα είναι κοντά στο τέλος της κανονικής τους διάρκειας και αρχίζουν τα play off και play out όσα από αυτά έχουν. Εμείς θα ασχοληθούμε την Serie B που δεν εχει ξεκαθάρίσει ακόμα για το ποιοι θα συμμετέχουν, ποιοι θα υποβιβαστούν,

Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Η ημέρα των Play off.

Καλησπέρα φίλοι και φίλες του Bebetobet, μετά τον χθεσινό Ισπανικό τελικό του Europa League που πιστεύω κέρδισε δίκαια η Ατλέτικο Μαδρίτης και έφτασε στην κατάκτηση του τροπαίου. Σήμερα το κουπόνι του Πάμε έχει αρκετά παιχνίδια και θα επικεντρωθούμε στα Ελληνικά & Γερμανικά Play Off αλλά και ένα παιχνίδι από Γαλλία. Πάμε να δούμε τα σημερινά μας προγνωστικά.

Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Europa League με φόντο την κούπα!

Καλησπέρα φίλοι και φίλες του Bebetobet, σήμερα είναι ο τελικός του Europa League που θα έχουμε την ευκαιρία να τον δούμε από την τηλεόραση του Αντ1 στις 21:45. Οι ομάδες είναι γνώστες σε όλους μας και είναι η Ατλέτικο Μαδρίτης και η Ατλ. Μπιλμπάο.

Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

To ενδιαφέρον σε Championat και Super League.

Καλησπέρα φίλες και φίλοι, στον απόηχο των Ελληνικών Βουλετικών Εκλογών εύχομαι και πιστεύω να βρεθεί μια θετική λύση για την χώρα μας. Το χθεσινό ταμείο του Bebetobet πιάνοντας τα δυο παιχνίδια από τα τέσσερα

Κυριακή 6 Μαΐου 2012

Πάμε Στοίχημα με Serie A.

Καλημέρα φίλες και φίλοι, ημέρα εκλογών στην χώρα μας σήμερα καλό είναι να πάμε να ψηφίσουμε όλοι τώρα τι θα ψηφίσουμε είναι λίγο μπέρδεμα. Ας πάμε τώρα στα δικά μας, θα ξεκινήσω με το χθεσινό ταμείο που έστειλε το Bebetobet με το Χ της Άσκολι (2,90), και τον 1 της Άουγκσμπουργκ (2,30)

Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Πάμε Στοίχημα με προγνωστικά Σαββάτου.

Καλησπέρα φίλες και φίλοι του Bebetobet και καλό σαββατοκύριακο να εχουμε. Σήμερα το κουπόνι του Πάμε Στοίχημα έχει αρκετά παιχνίδια και πάμε να δούμε τα προγνωστικά μας.

Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Επίθεση προπονητή της Φιορεντινα σε παίκτη του!!!

Καλησπέρα, στο ποδόσφαιρο μπορούμε να δούμε τα πάντα, πανεύκολα γκολ να χάνονται, φίλαθλους να μπαίνουν στο γήπεδο, διαιτητές να είναι στο στόχαστρο για τυχόν λάθος αποφάσεις, νευρά παικτών καθώς η ένταση στο παιχνίδι είναι μεγάλη και μερικές φόρες ακραίες όπως θα μου μείνει αξέχαστη η "κεφαλιά" του μεγάλου Zinedine Zidane στον Marco Materatsi αλλά

Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Προγνωστικά Πάμε Στοίχημα με Super League & Serie A.

Καλησπέρα φίλες και φίλοι, χθες ήταν μια καλή σχετικά μέρα στέλνοντας κόσμο στο ταμείο παίζοντας τα 5 παιχνίδια με σύστημα 3,4,5 και αν ήμασταν λίγο τυχεροί θα είχαμε ακόμα καλύτερη απόδοση. Πάμε να δούμε τι πιάσαμε, ξεκινάμε με το διπλό της Μπρέσια (2,00), ο άσσος  της Βαρέζε (1,50) και το Χ της Μπάρι (2,65) συνολικής

Τρίτη 1 Μαΐου 2012

Προγνωστικά για την Serie B.

Καλησπέρα φίλες και φίλοι του Bebetobet στον απόηχο του ντέρμπυ του Manchester που είχε ως νικητές τους πολίτες με 1-0, ας δούμε τα προγνωστικά για τα σημερινά παιχνίδια του Πάμε στοίχημα στην Serie B. Με σύστημα 3,4,5.