Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Η ημέρα των Play off.

Καλησπέρα φίλοι και φίλες του Bebetobet, μετά τον χθεσινό Ισπανικό τελικό του Europa League που πιστεύω κέρδισε δίκαια η Ατλέτικο Μαδρίτης και έφτασε στην κατάκτηση του τροπαίου. Σήμερα το κουπόνι του Πάμε έχει αρκετά παιχνίδια και θα επικεντρωθούμε στα Ελληνικά & Γερμανικά Play Off αλλά και ένα παιχνίδι από Γαλλία. Πάμε να δούμε τα σημερινά μας προγνωστικά.

Στο ΑΕΚ-Ατρόμητος, οι γηπεδούχοι μετά από την νίκη τους επί του Παναθηναϊκού έχουν την ψυχολογία με το μέρος τους, από την άλλη μεριά ο Ατρόμητος του Γιώργου Δώνη των πολλών παιχνιδιών έχει δείξει ότι μάχεται με όποιον αντίπαλο και αν έχει μπροστά του και στο ΟΑΚΑ φέτος έχει φύγει μια φόρα ηττημένος στην κανονική διάρκεια από τον Παναθηναϊκό στον 2ο γύρο, ακόμα και στον τελικό έχασε στο τελευταίο λεπτό της παράτασης, οπότε θα επιλέξω το σημείο Χ.

Στην Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην Τούμπα διεξάγεται το ντέρμπι των ελληνικών play off ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στον Παναθηναϊκό οι "πράσινοι" δεν είναι σε καλή κατάσταση τον τελευταίο καιρό ο ΠΑΟΚ από την άλλη μεριά είναι πιο σταθερή ομάδα αγωνιστικά και εύκολα δύσκολα παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει. Ο Παναθηναϊκός είναι πιο έμπειρη ομάδα και πάντα βγαίνει πρώτος στα play off θα ρισκάρω αρκετά και θα επιλέξω το σημείο 2.

Στα γερμανικά play off  Χέρτα Βερολίνου-Ντίσελντορφ μάχονται για μια θέση στην Bundesliga θεωρώ πιο έμπειρη την Χερτα του Οττο Ρεχαγκελ και πιστεύω εύκολα ή δύσκολα θα πετύχουν τον στόχο τους στο σημερινό παιχνίδι κερδίζοντας την Ντίσελντορφ, θα επιλέξω το σημείο 1.

Στην Γαλλία στο Εβιάν-Λυών οι φιλοξενούμενοι θέλουν να τελιώσουν την υπόθεση Ευρώπη και μαθηματικά από την Ρεν που υπολείπεται 4 βαθμούς, όμως η αξιόμαχη Εβιάν είναι σκληρό καρύδι και εκτιμώ πως η ισοπαλία θα είναι το αποτέλεσμα της αναμέτρησης.  Με σύστημα 2,3,4.

Πρόταση.
121.ΑΕΚ-Ατρόμητος Χ (3,00)
123.ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός 2 (2,70)
139.Χέρτα Βερολίνου-Ντίσελντορφ 1 (1,75)
140.Εβιάν-Λυών Χ (2,95)
Καλή Επιτυχία
από Chief.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου