Κυριακή 6 Μαΐου 2012

Πάμε Στοίχημα με Serie A.

Καλημέρα φίλες και φίλοι, ημέρα εκλογών στην χώρα μας σήμερα καλό είναι να πάμε να ψηφίσουμε όλοι τώρα τι θα ψηφίσουμε είναι λίγο μπέρδεμα. Ας πάμε τώρα στα δικά μας, θα ξεκινήσω με το χθεσινό ταμείο που έστειλε το Bebetobet με το Χ της Άσκολι (2,90), και τον 1 της Άουγκσμπουργκ (2,30)
συνολικής απόδοσης 6,67!
Πάμε να δούμε τα σημερινά παιχνίδια του Πάμε Στοίχημα δίνοντας τα προγνωστικά μας. Στη Serie A στο Σιένα-Πάρμα οι φιλοξενούμενοι είναι σε εξαιρετική φόρμα έχοντας στα τελευταία πέντε παιχνίδια έχουν ισάριθμες νίκες νικώντας και την Ιντερ με 3-1 όμως κάπου εδώ πιστεύω θα σταματήσει το σερί τους όχι χάνοντας αλλά φέρνοντας ισοπαλία με την Σιένα που έχει σωθεί αλλά δεν θέλει να χάσει κι όλας οπότε Χ.
Στο Αταλάντα-Λάτσιο οι Λατσιάλι δεν είναι σε καλή φόρμα έχοντας μόνο 2 βαθμούς στα πέντε τελευταία παιχνίδια, από την άλλη πλευρά οι γηπεδούχοι έχουν σωθεί και δεν έχουν άγχος, να σημειωθεί πως η ισοπαλία έχει να εμφανιστεί 8 παιχνίδια στις μεταξύ τους αναμετρήσεις οπότε με ρίσκο Χ.
Στο Ουντινέζε-Τζένοα οι γηπεδούχοι θέλουν τους τρείς βαθμούς της νίκης για να παραμείνουν ζωντανοί στο κυνήγι των προκριματικών του Champions League που βασική αντίπαλος της είναι η Νάπολι με τους ίδιους βαθμούς 58 αλλά και η Λάτσιο που είναι 2 βαθμούς πίσω με 56. Τα παιχνίδια Ουντινέζε-Τζένοα είναι πολύ περίεργα διότι μπορούν να έρθουν όλα τα αποτελέσματα παρόλο που οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους και δεν είναι σε καλή φόρμα αλλά στον πρώτο γύρο είχαν κερδίσει με 3-2 στην έδρα τους. Πιστεύω όμως ότι θα κερδίσουν με την σύνθεση τους τον Ντι Νατάλε οπότε Άσσος.
Στο Παλέρμο-Κίεβο οι γηπεδούχοι θέλουν 1 βαθμό για σωθούν και μαθηματικά από την άλλη μεριά οι φιλοξενούμενοι θα παίξουν χωρίς άγχος διότι έχουν κερδίσει την παραμονή τους στην κατηγορία και πιστεύω πως η ισοπαλία θα κάνει και εδώ την εμφάνιση της οπότε Χ. Με σύστημα 2,3,4.
389.Σιένα-Πάρμα Χ (3,00)
421.Αταλάντα-Λάτσιο Χ (3,00)
423.Ουντινέζε-Τζένοα 1 (1,55)
424.Παλέρμο-Κίεβο Χ (2,85)
Καλή Επιτυχία
από Chief.
Δείτε προηγούμενο άρθρο μας.
http://bebetobet.blogspot.com/2012/05/pame-stoixhma-prognostika-serie-b.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου