Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Πάμε Στοίχημα με προγνωστικά Σαββάτου.

Καλησπέρα φίλες και φίλοι του Bebetobet και καλό σαββατοκύριακο να εχουμε. Σήμερα το κουπόνι του Πάμε Στοίχημα έχει αρκετά παιχνίδια και πάμε να δούμε τα προγνωστικά μας.
Θα ξεκινήσουμε από την Serie A με το παιχνίδι Άσκολι - Εμπολι και οι δυο ομάδες θέλουν οπωσδήποτε την παραμονή τους στην κατηγορία, η Λιβόρνο που είναι μαζί στην βαθμολόγια με την Εμπολι με 38 βαθ. παίζει εκτός έδρας με την Βερόνα που αν χάσει κάτι που είναι πιθανό δεν θα πάρει βαθμό οπότε τους εξυπηρετεί η ισοπαλία διότι θα την περάσει και θα πάει στους 39 βαθμούς και γι αυτό θα την επιλέξω.

Στο Βιτσέντζα-Μόντενα οι γηπεδούχοι καίγονται για βαθμούς για να παίξουν στα play out όμως από την άλλη μεριά οι φιλοξενούμενοι είναι σε καλή φόρμα σε σύγκριση με την Βιτσέντζα που έχει πάρει μόλις 2 βαθμούς στα 5 τελευταία παιχνίδια και εδώ θα επιλέξω την ισοπαλία.

Στο Μπρέσια-Βαρέζε, οι γηπεδούχοι απέχουν 5 βαθμούς από τα play off, βλέπω δύσκολο μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας να συμμετέχουν σε αυτά από την άλλη οι φιλοξενούμενοι θέλουν την νίκη για να εξασφαλίσουν σίγουρα την συμμετοχή τους στα play off πιστεύω όμως ότι θα γίνει ένα κλειστό παιχνίδι και από τις 2 πλευρές και η ισοπαλία μοιάζει το πιο πιθανό αποτέλεσμα.

Πάμε στην Bundesliga στο Άουγκσμπουργκ-Αμβούργο που και οι 2 ομάδες έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους πιστεύω θα γίνει ένα ανοικτό παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες και πολλά γκολ εγώ όμως θα ρισκάρω και πάω στην απόδοση του άσσου στο 2,30.Με σύστημα 2,3,4.
Πρόταση.
273.Άσκολι - Εμπολι Χ (2,90)
275.Βιτσέντζα-Μόντενα Χ(2,85)
277.Μπρέσια-Βαρέζε X (2,90)
280.Άουγκσμπουργκ-Αμβούργο 1 (2,30)
Kαλή Eπιτυχία
από Chief.
Δείτε προηγούμενο άρθρο μας.
http://bebetobet.blogspot.com/2012/05/fiorentina-coach-attack.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου