Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Εισιτήριο Champions League και άνοδο κατηγορίας.

Καλησπέρα φίλες και φίλοι,  καθώς τα μεγάλα πρωταθλήματα φτάνουν στο  τέλος τους και σιγά σιγά ετοιμάζονται οι Εθνικές ομάδες για το Euro 2012 πάμε να δούμε το σημερινό κουπόνι του Πάμε Στοίχημα και τα προγνωστικά μας. Θα ξεκινήσω με τα ελληνικά play off και με την Secunda Division.

Στο παιχνίδι Ατρόμητος-ΠΑΟ, οι γηπεδούχοι έχουν 6 σημαντικές απουσίες , και ο Παναθηναϊκός θέλει οπωσδήποτε την νίκη και σε συνδυασμό με το ντέρμπι των δικεφάλων εάν έρθει ισοπαλία τότε αυτόματα από σήμερα παίρνουν το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League. Να υπενθυμίσω ότι ο ΠΑΟ στον 1ον γύρο των play off δεν τα πάει σχεδόν ποτέ καλά αλλά στον 2ον γύρο κερδίζει πάντα τους βαθμούς που χρειάζεται για να πάρει την 1η θέση,  οπότε 2.

Στο ντέρμπι των δικεφάλων στο ΟΑΚΑ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ θέλουν οπωσδήποτε την νίκη για να παραμείνουν ζωντανοί στην μάχη της  1ης θέσης των play off  η ισοπαλία έχει να εμφανιστεί 7 παιχνίδια στις μεταξύ τους αναμετρήσεις οπότε θα ρισκάρω και θα επιλέξω το σημείο Χ.

Στην Β Ισπανίας στο Αλκοϊάνιο-Μούρθια οι γηπεδούχοι αν θέλουν να ελπίζουν στην παραμονή τους πρέπει να κερδίσουν το σημερινό παιχνίδι, οι φιλοξενούμενοι από την άλλη μεριά απέχουν 5 βαθμούς από την ζώνη του υποβιβασμού και θα επιλέξω το σημείο 1.

Στο Ουέλβα-Κόρδοβα οι φιλοξενούμενοι θέλουν οπωσδήποτε την νίκη για να εξασφαλίσουν την συμμετοχή τους στα play off από την άλλη μεριά οι γηπεδούχοι είναι σχετικά αδιάφοροι οπότε θα επιλέξω το σημείο 2. Με σύστημα 2,3,4.

Πρόταση
111.Ατρόμητος-ΠΑΟ 2 (1,90)
131.ΑΕΚ - ΠΑΟΚ Χ (3,10)
142.Αλκοϊάνιο-Μούρθια 1 (2,25)
145.Ουέλβα-Κόρδοβα 2 (2,60)
Καλή επιτυχία,
από Chief.

Δείτε προηγούμενο άρθρο μας.
http://bebetobet.blogspot.com/2012/05/premier-league-title-manchester-city.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου