Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Πάμε Στοίχημα με τελικό Champions League.


Καλημέρα φίλες και φίλοι, σήμερα το κουπόνι του Πάμε Στοίχημα έχει το σημαντικό παιχνίδι της της χρονιάς, τον τελικό του Champions League ανάμεσα στις Bayern Munich-Chelsea που υπενθυμίζω απέκλεισαν Real Madrid και Barcelona σε εκπληκτικούς ημιτελικούς. Οι προχθεσινές προβλέψεις του Bebetobet έστειλε  κόσμο
στο ταμείο πιάνοντας το 2 του ΠΑΟ και της Κόρδοβα συνολικής απόδοσης 4,97. Πάμε να δούμε τα σημερινά μας προγνωστικά στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.

Στο Αλμερία-Αλκορκόρν και οι δυο ομάδες θέλουν την νίκη για διαφορετικούς λόγους οι μεν φιλοξενούμενοι για μπουν σε καλύτερη θέση στα play off για να ανέβουν στην Primera Division το πρώτο παιχνίδι του 1ου γύρου είχε έρθει 1-1 οι δε  γηπεδούχοι για να μπουν στα  play off  αν και δεν βρίσκονται σε καλή φόρμα στα 5 τελευταία παιχνίδια έχουν πάρει 5 βαθμούς. Θα ρισκάρω και θα επιλέξω το σημείο Χ.

Στο Λας Πάλμας-Χέρκουλες  οι γηπεδούχοι δεν είναι σε καθόλου καλή φόρμα έχοντας μαζέψει 3 βαθμούς στα 5 τελευταία παιχνίδια από την άλλη μεριά οι φιλοξενούμενοι έχουν μπει στα play off ακόμα και με ήττα τους παραμένουν μέσα όμως θα έχουν μεγαλύτερο κίνητρο διότι θέλουν να πλασαριστούν καλυτέρα στην βαθμολογία, θα επιλέξω το σημείο 2.

Στην Serie B στο Βερόνα-Βαρέζε και οι 2 ομάδες έχουν εξασφαλίσει την συμμετοχή τους play off και η ισοπαλία βολεύει και τους δύο οπότε θα επιλέξω το σημείο Χ.

Πάμε τώρα στον μεγάλο τελικό του Champions League, Bayern και Chelsea αναμετρούνται στο Bayern Arena στην έδρα των Βαυαρών. Οι Λονδρέζοι έχουν τις απουσίες των Τερι, Ραμίρες Ιβάνοβιτς, και Μεϊρέλες λόγω συμπλήρωσης των κίτρινων καρτών. Πιστεύω ότι οι μπλε που δεν έχουν τίτλο του Champions League θα έχουν μεγαλύτερο πάθος. Οι γηπεδούχοι παρόλο που δεν πήραν τίποτε στην Budensliga έχουν ένα σημαντικό πλεονέκτημα λογω της έδρας σαφώς σαν σύνολο είναι πιο ολοκληρωμένη ομάδα από του Ντι Ματεο. Στο σημείο θα επιλέξω το Χ. Ο νικητής της αναμέτρησης θα επέλεγα τους Λονδρέζους!!! Με σύστημα 2,3,4.

Πρόταση
233.Αλμερία-Αλκορκόρν Χ (3,20)
237.Λας Πάλμας-Χέρκουλες  2 (2,15)
240.Βερόνα-Βαρέζε Χ (2,85)
200.Μπάγιερν-Τσέλσι Χ (3,50)

Καλή επιτυχία,
από Chief.

Δείτε προηγούμενο άρθρο μας.
http://bebetobet.blogspot.com/2012/05/pame-stoixhma-prognostika_16.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου