Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Προγνωστικά Πάμε Στοίχημα με Super League & Serie A.

Καλησπέρα φίλες και φίλοι, χθες ήταν μια καλή σχετικά μέρα στέλνοντας κόσμο στο ταμείο παίζοντας τα 5 παιχνίδια με σύστημα 3,4,5 και αν ήμασταν λίγο τυχεροί θα είχαμε ακόμα καλύτερη απόδοση. Πάμε να δούμε τι πιάσαμε, ξεκινάμε με το διπλό της Μπρέσια (2,00), ο άσσος  της Βαρέζε (1,50) και το Χ της Μπάρι (2,65) συνολικής
απόδοσης 7,95.
Ας δούμε όμως και τα σημερινά προγνωστικά του Πάμε Στοίχημα που έχουμε αρκετές επιλογές όπως τα ελληνικά play off της Super League, πρωτάθλημα της Serie A.
Στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ και οι δυο θέλουν την νίκη για μειώσουν την διάφορα από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό που έχει 4 βαθμούς, η ισοπαλία στις μεταξύ τους  αναμετρήσεις έχει να εμφανιστεί 7 παιχνίδια και πιστεύω θα είναι και το τελικό αποτέλεσμα οπότε Χ.
Στην Serie A στο παιχνίδι Τζένοα-Κάλιαρι είναι πιστεύω μια καλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους να πάρουν το τρίποντο διότι η Λέτσε παίζει με την Γιουβέντους και δεν πιστεύω να πάρει ούτε βαθμό έτσι αν νικήσουν την Κάλιαρι θα απομακρυνθούν από την επικίνδυνη ζώνη όμως επειδή η ισοπαλία έχει να εμφανιστεί 13 παιχνίδια στο συγκεκριμένο παιχνίδι θα το ρισκάρω και θα το επιλέξω.
Στο Πάρμα-Ιντερ οι Νερατζούρι θέλουν οπωσδήποτε την νίκη για να μην χάσουν το τρένο για την Ευρώπη από την άλλοι οι γηπεδούχοι είναι και αυτοί σε εξαιρετική φόρμα και δεν θα ξεχάσουν τα 5 γκολ που τους έριξε στον 1ο γύρο η Ιντερ και θα θέλουν να πάρουν μια άτυπη ρεβάνς οπού ο Άσσος του παιχνιδιού έχει απόδοση 3,30 οπού και θα το ρισκάρω.
Στο Κατάνια-Μπολόνια η ισοπαλία στο συγκεκριμένο παιχνίδι έχει 2 φόρες στα 4 τελευταία παιχνίδια και είναι βαθμολογικά "αδιάφορες" οπότε και εδώ Χ. Με σύστημα 2,3,4.
Πρόταση:
150.ΠΑΟΚ-ΑΕΚ Χ (3,25)
135.Τζένοα-Κάλιαρι Χ (3,25)
178.Κατάνια-Μπολόνια Χ (3,10)
181.Παρμα-Ιντερ 1 (3,30)
Καλή επιτυχία
από Chief.

1 σχόλιο:

  1. Στα τελευταία λεπτά χάσαμε την ΠΑΟΚ - ΑΕΚ αλλά δεν πειράζει συνεχίζουμε :)
    Καλό ξημέρωμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή