Τετάρτη 23 Μαΐου 2012

Η μάχη της παραμονής στην Secunda Division.

Καλησπέρα φίλες και φίλοι του Bebetobet, σήμερα θα ασχοληθούμε με την Secunda Division η οποία έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον και να δώσουμε τα προγνωστικά μας για το κουπόνι του Πάμε Στοίχημα.


Στο  Αλκοϊάνιο-Χέρκουλες οι υποβιβασμένοι φιλοξενούμενοι δεν έχουν κάποιο κίνητρο για να παίξουν μπάλα και συνάμα να κερδίσουν, από την άλλη μεριά οι φιλοξενούμενοι θέλουν να πλασαριστούν σε καλύτερη θέση για τα play off οπότε θα στηρίξω το σημείο 2.

Στο Έλτσε-Λας Πάλμας και οι δύο ομάδες δεν "κυνηγάνε" κάτι διότι θα είναι στην κατηγορία και την επόμενη χρονιά άρα πιστεύω ότι θα γίνει ένα ανοικτό παιχνίδι χωρίς σκοπιμότητες και θα ρισκάρω επιλέγοντας το σημείο Χ.

Στο Μούρθια-Χουέσκα οι δύο ομάδες δεν έχουν εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρόκριση υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να κινδυνέψουν αλλά αν έρθουν ισοπαλία η κατάσταση γίνεται πιο απλή και επιλέξω το σημείο Χ.

Στο Γκουανταλαχάρα-Μπαρτσελόνα Β οι γηπεδούχοι αν κερδίσουν είναι νίκη μισή παραμονή και πιστεύω ότι είναι ο αγώνας της χρονιάς τους, από την άλλη μεριά οι φιλοξενούμενοι δεν είναι σε καλή φόρμα αλλά επιπλέον έχουν παραμείνει στην κατηγορία οπότε θα επιλέξω το σημείο 1.Με σύστημα
2,3,4.

Πρόταση
120.Αλκοϊάνιο-Χέρκουλες 2 (1,65)
122. Έλτσε-Λας Πάλμας Χ (3,10)
124. Μούρθια-Χουέσκα Χ (3,10)
125.Γκουανταλαχάρα-Μπαρτσελόνα Β  1 (2,40)
Καλή Επιτυχία
από Chief.

Δείτε προηγούμενο άρθρο μας.
http://bebetobet.blogspot.com/2012/05/tameio-me-megales-apodoseis-pame.html#more

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου