Τετάρτη 9 Μαΐου 2012

Europa League με φόντο την κούπα!

Καλησπέρα φίλοι και φίλες του Bebetobet, σήμερα είναι ο τελικός του Europa League που θα έχουμε την ευκαιρία να τον δούμε από την τηλεόραση του Αντ1 στις 21:45. Οι ομάδες είναι γνώστες σε όλους μας και είναι η Ατλέτικο Μαδρίτης και η Ατλ. Μπιλμπάο.
Πίστευω θα δούμε έναν ωραίο τελικό από άποψης ποιότητας και ας κερδίσει ο καλύτερος. Τώρα στο θέμα των προγνωστικών υπάρχουν αρκετές ευκαιρίες που πληρώνουν ικανοποιητικά και σε αυτή την κατεύθυνση θα ακολουθήσουμε.
Σίγουρα στον τελικό δεν χωρανε προγνωστικά, αριθμοί, προϊστορία, εγώ όμως θα  προσπαθήσω να δώσω την γνώμη πως θα εξελιχθεί το παιχνίδι. Αρχικά βλέπω έναν κλειστό αγώνα διότι είναι τελικός και οι μονομάχοι θα κοιτάξουν να μην βρεθούν πίσω στο σκορ παρόλο που είναι Ισπανικές ομάδες και όλοι γνωρίζουμε ότι παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο. Να σημειωθεί πως στις μεταξύ τους αναμετρήσεις  η ισοπαλία έχει να εμφανιστεί 14 ολόκληρα παιχνίδια!!! Γι' αυτό θα πάω στην επιλογή Χ ημίχρονο - Χ Τελικό απόδοσης στον ΟΠΑΠ (5,00). Ότι άλλη έμπνευση έχουμε ας την γράψουμε στα σχόλια.

107.Ατλέτικο Μαδρίτης-Ατλ. Μπιλμπάο Χ ημίχρονο - Χ τελικό (5,00)

Καλή Επιτυχία
από Chief.

2 σχόλια:

  1. Μου φαίνεται ότι το Χ, μοιάζει στην έκφραση: δεν το αγγίζω το ματς !! Chief τι προτείνεις Pizza ή σουβλάκια ?! ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή