Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Σημερινές Προβλέψεις από Boukos.


Παίδες καλή σας ημέρα, σήμερα νομίζω ότι αξίζει να  ασχοληθούμε  αρκετά  με τα παιχνίδια του Europa league.Λέω να ξεκινήσω λίγο ανάποδα. Για πάμε λοιπόν να δούμε το πρώτο ματσάκι από την διοργάνωση του πρώην Uefa , έχουμε και λέμε, ΜΕΤΑΛΙΣΤ- ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ. Θεωρώ και πιστεύω ότι είναι μοναδική ευκαιρία της Μέταλιστ να προκριθεί για πρώτη φορά στην ιστορίας της, σε τετράδα ευρωπαϊκής διοργάνωσης και μετά όλα γίνονται.
Το αποτέλεσμα στην Λισσαβόνα της αφήνει περιθώρια και σίγουρα θα τα εξαντλήσει και σίγουρα θα τολμήσει, μην ξεχνάτε άλλωστε ότι η τύχη είναι με τους τολμηρούς (θυμίζω 1-2 με Ολυμπιακό, θυμίζω γκολ στις καθυστερήσεις με την Σπόρτινγκ).Όμως η ποδοσφαιρική τόλμη της Μέταλιστ εκτός από τον διαφαινόμενο άσσο μπορεί να φέρει και ωραιότατο over.


Συνεχίζουμε με το επόμενο παιχνίδι το οποίο είναι και αυτό από το τιμημένο Europa league ΑΝΝΟΒΕΡΟ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ- εκτιμώ ότι θα γίνει ανοιχτό ματς και οι δυο προπονητές έχουν όλα τα όπλα τους στην φαρέτρα τους αλλά λόγου δυναμικότητας θεωρώ ότι αυτή που θα πάρει την πρόκριση θα είναι η Ατλέτικο. Λόγου ανοιχτού παιχνιδιού και λόγου Γερμανικής ποδοσφαιρικής κουλτούρας και λόγου ανάγκης επίτευξη τέρματος από το Αννόβερο εγώ θα  ποντάρω στο γκολ/γκολ & βέβαια στο over  και θα πολύ καλά με την συνείδηση μου.
Κλείνω τις προτάσεις μου για σήμερα  με το ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ – ΣΑΛΚΕ φαντάζομαι παιχνίδι με τρελό ρυθμό, την μπάλα πάνω κάτω, φάσεις από εδώ και από εκεί, σκληρά μαρκαρίσματα και τον Ραούλ σε γνωστά του μέρη. Πιστεύω ότι ματσάκι θα γίνει ροντέο και σε αυτό θα βοηθήσει πολύ η Σάλκε και  η επιθυμία της να επιστρέψει από την κόλαση του 2-4 και μάλιστα από το πρώτο λεπτό. Θεωρώ ότι η Γερμανική ομάδα μπορεί να προηγηθεί στο σκορ και μετά να κυνηγήσει ότι της αναλογεί, έτσι βλέπω πολύ πιθανό το διπλό στο ημίχρονο και για τους λάτρεις των «βόμβων» του 2 ημίχρονο /2 τελικό.
Πρόταση:
139. Μεταλιστ - Σπορτινγκ Λις  1 (1,90) & Over (1,70)
137. Αννοβερο - Ατλετικο Μαδριτης  Γκολ/Γκολ (1,30) & Over (1,55)
136. Αθλετικ Μπιλμπαο – Σαλκε  2 /Ημίχρονο (4,00)
Από Boukos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου