Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Η ημέρα του Χ.


Καλησπέρα κ από εμένα, σήμερα έχουμε τους επαναληπτικούς τους Europa League όπου οι γηπεδούχοι έχουν την ευκαιρία να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση εκτός βέβαια από την Μπιλμπάο που για με να είναι ήδη με το ένα πόδι στην επόμενη φάση. Πάμε να πάρουμε τα παιχνίδια από την αρχή.
Η Μπιλμπάο η ομάδα που απέκλεισε την Μάντσεστερ Γιουναιτεντ κ κέρδισε 2-4 στην Γερμάνια καλείται να διαφυλάξει υπέρ της σκορ όπου βολεύεται κ με ισοπαλία γι αυτό θα διαλέξω με ρίσκο το Χ.
Στην Γερμάνια το Αννόβερο θα προσπαθήσει να κερδίσει για να περάσει στην επόμενη φάση. Η ψυχολογία μπορεί να  βοηθήσει διότι προέρχεται με νίκη επί της Γκλαντμπαχ αλλά η Ατλέτικο θέλει να επαναλάβει τον θρίαμβο του 2009-2010 κ την θεωρώ πιο έμπειρη ομάδα και πιστεύω το Χ θα κάνει την εμφάνιση του.
Στην Ουκρανία Μεταλιστ κ Σπόρτινγκ θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους για την επόμενη φάση. Η Σπόρτινγκ απέκλεισε τους "πολίτες" ενώ η Μεταλιστ τον Ολυμπιακό κ εάν δεν το έδινε το δικαίωμα ο Ολυμπιακός δεν θα περνούσε εδω θα ρισκάρω με Χ λογω της απόδοσης.
Τέλος στην Serie B Βαρέζε - Πεσκάρα αναμετρούνται όπου η πρώτη θέλει να παραμένει στην 6η προνομιούχο θέση κ η Πεσκάρα να περάσει την Βερόνα που είναι 1 βαθμό μπροστά της, αλλά κ οι δυο ομάδες θα μείνουν στο Χ.
Θα ήταν προτιμοτερο με συστημα 2,3,4.
136.Αθλετικο Μπιλμπάο - Σάλκε Χ (3,35)
137.Αννοβερο - Αθλετικο Μαδρίτης Χ (3,20)
139.Μεταλιστ - Σπόρτινγκ Λισ. Χ (3,20)
135.Πεσκαρα - Βαρέζε Χ (3,00)
από Chief.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου