Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Πάμε Στοίχημα Παραμονής.

Καλησπέρα στους φίλους αναγνώστες μας, Σήμερα κάποια πρωταθλήματα είναι στην τελευταία τους στροφή όπως στην Super Liga μας που θα κριθεί η παραμονή τριών ομάδων που θα αναλύσουμε στην συνέχεια. Πάμε όμως να ξεκινήσουμε βάσει του Πάμε Στοίχημα απο την γείτονα χώρα
την Ιταλία και την Serie A. Στο παιχνίδι Λάτσιο - Λέτσε , οι "Λατσιάλοι"
θέλουν την νίκη πάση θυσία για να "σιγουρέψουν" το Champions League απο την Ουντινεζε και σε συνδυασμό της χθεσινής της απώλειας βαθμών δίνει άλλον αέρα στους γηπεδούχους, αέρα αισιοδοξίας. Βλέπω ένα κλειστό 1ο ημίχρονο με σκοπό να φυλάνε τα νότα τους για μην κινδυνέψουν με κάποιο γκολ γι αυτό προτείνω Χ ημίχρονο.
Στο Τζένοα- Σιένα, οι γηπεδούχοι έχουν 36βαθ. θέλουν την νίκη για να πάρουν βαθμολογική ανάσα με σκοπό την σωτήρια τους. Οι φιλοξενούμενοι απέχουν μόλις έναν βαθμό απο τους 40 και θα έχουν ευκαιρίες μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος  για να πάρουν το πολυπόθητο βαθμό παραμονης. Πιστευω ότι ο παράγοντας έδρα το πάθος των γηπεδούχων μας οδηγούν στον Άσσο.
Πάμε τώρα στο Ελληνικό Πρωτάθλημα που θα γίνουν σήμερα φοβέρες μάχες για τις παραμονές της Κέρκυρας, του Εργοτελη, και Παναιτωλικού.
Ξεκινάμε απο τα παιχνίδια που καίνε με το μεγάλης σημασίας παιχνίδι Άρης - Κέρκυρα, οι γηπεδούχοι μετά την ήττα απο τον Παναιτωλικό με 5-1 και στο άδειο λογω τιμωρίας Κλεάνθης Βικελιδης  παρόλο που δεν κυνηγάνε κάτι είναι ομάδα που θα παίξει για την νίκη όμως οι φιλοξενούμενοι θέλουν πάση θυσία την νίκη για την παραμονή τους όμως πιστεύω ότι θα έρθει Χ και σε συνδυασμό με την νίκη του Εργοτελη θα λύσουν τις διαφορές τους στα μπαράζ.
Στο Skoda Ξάνθη-Εργοτέλης οι γηπεδούχοι έχουν σωθεί όμως δεν συμβαίνει το ίδιο για την ομάδα του πρόεδρου της Super League Απόστολου Παπουτσάκη που θέλει την νίκη σε συνδυασμό με ήττα ή ισοπαλία της Κέρκυρας για να μείνουν κατηγορία ή να παλέψουν στα μπαράζ. Πιστεύω ότι εύκολα ή δύσκολα θα πάρουν την νίκη στα πηγάδια επί της Ξάνθης.Με σύστημα 3,4.
Πρόταση.
399.Λάτσιο - Λέτσε Χ ημίχρονο (2,00)
401.Τζένοα- Σιένα 1 (2,00)
432.Αρης-Κέρκυρα Χ(3,00)
437.Skoda Ξάνθη-Εργοτέλης 2 (1,85)
από Chief.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου