Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Η σημασίας της νίκης...Champions League.

Καλησπέρα σε όλους και καλή εβδομάδα, έπειτα από τον απόηχο της Super League και το υποβιβασμό της Δόξας, Παναιτωλικού αλλά και του Εργοτελη, πάμε να δούμε τα λίγα παιχνίδια του Πάμε Στοίχημα.
Θα ξεκινήσω απο την Γερμάνια 2 και το παιχνίδι Άαχεν - Άιντραχτ Φρανκφούρτης όπου έχουμε την τελευταία ομάδα του βαθμολογικού πίνακα
Άαχεν αλλά που ακόμα ελπίζει μαθηματικά στην παραμονή έχοντας με το σημερινό 4 παιχνίδια πριν το τέλος. Απο την άλλη πλευρά η Άιντραχτ Φρανκφούρτης  "βολευεται" και με την ισοπαλία για να κερδίσει έδαφος για την άνοδο στην Bundesliga. Εκτιμώ πως η αλλαγή προπονητή στο πάγκο της Άαχεν έχει δώσει ψυχολογία στους παίκτες και πιστεύω με μεγάλο ρίσκο στην νίκη της που στον ΟΠΑΠ ο άσσος έχει 4,00 οπότε και θα το επιλέξω.

Στην Γαλλία 2 στο Μπαστιά-Σατορού σε "αδιάφορο" βαθμολογικά παιχνίδι διότι οι μεν γηπεδούχοι έχουν εξασφαλίσει την άνοδο τους στο Championat οι δε φιλοξενούμενοι είναι στην 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα και δεν "κυνηγάνε"  κάτι θα επιλέξω το Over σε ένα ανοικτό παιχνίδι χωρίς άγχος.

Στην Championship στο Λέστερ-Γουέστ Χαμ, οι γηπεδούχοι δεν διεκδικούν κάτι σε αντίθεση με την Γουέστ Χαμ που θέλει την νίκη για να αποφύγει μήπως τα play off για την άνοδο στην επόμενη κατηγορία και με τους σημερινούς 3 πόντους φτάνει στους 2 απο την Σαουθάμπτον και απομακρύνει στους 9 απο την Μπλάκπουλ. Επιπλέον η Γουέστ Χαμ  έχει να κερδίσει στην έδρα της Λέστερ  απο τις 22/01/2000 οπότε με ρίσκο το διπλό.

Τέλος στην Ισπανία και μετά το πρωτάθλημα που παίρνει η Ρεαλ νικώντας την Μπαρτσελονα 2-1 στο Καμπ Νοου έχει μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιες ομάδες θα παίξουν στο χρυσοφόρο Champions League αλλά και ποιες θα παίξουν τα προκριματικά. Στο Οσασούνα-Μάλαγα οι γηπεδούχοι είναι σχετικά αδιάφοροι απο την άλλη όμως η Μαλάγα θέλει απευθείας την είσοδο στου ομίλους του Champions League και αν κερδίσει σήμερα τότε πλησιάζει την πληγωμένη Βαλένθια του αποχωρώντας Εμερι στον έναν βαθμό και στα εναπομείναντα τέσσερα παιχνίδια όλα γίνονται. Επιπλέον ξεφεύγει απο την Λεβάντε κατά πέντε βαθμούς οπότε διπλό. Με σύστημα 2,3,4.
Πρόταση
476.Άαχεν - Άιντραχτ Φρανκφούρτης 1(4,00)
477.Μπαστιά-Σατορού Over (1,85)
478.Λέστερ-Γουέστ Χαμ 2 (2,45)
480.Οσασούνα-Μάλαγα 2(2,30)
Καλή Επιτυχία,
από chief.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου