Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Ταμείο με την ιστορική πρόκριση της Τσέλσι.

Καλημέρα στους αναγνώστες του Bebetobet, χθες ήταν μια εξαιρετική μέρα για τα προγνωστικά που δώσαμε αλλά και με τον τρόπο με τον οποίο ήρθε κόντρα σε ολα. Η ουσία είναι ότι στείλαμε κόσμο στο ταμείο με παρά πολύ καλή απόδοση. Πάμε να τα δούμε ένα ένα.Στο παιχνίδι της Ατάλαντα πιάσαμε τον 1 (2,00) που ήρθε στο 72ο λεπτό , η Κάλιαρι κέρδισε εύκολα με 3-0 την Κατάνια (2,00) αλλά όλα παίχτηκαν στο
Μπαρτσελόνα - Τσέλσι 2-2 που πιστεύω όσοι είδαν το παιχνίδι έμεινα σίγουρα ικανοποιημένοι ανεξάρτητου ομάδας διότι πλέον τα έχουμε δει σχεδόν όλα στο λαοφιλέστερο σπορ του πλανήτη βέβαια μέχρι το επόμενο.Το παιχνίδι ξεκίνησε όπως αναμένονταν δηλαδή καταιγισμός της Μπαρτσελόνα από ευκαιρίες, πάσες, τριγωνακια, δοκάρια πραγματικά και τι δεν έκαναν (έκτος το χαμένο πέναλτι) για να περάσουν στο τελικό αλλά ήταν άτυχοι. Από την άλλη πλευρά οι παίκτες της Τσέλσι πρέπει να είναι υπερήφανοι για το έπος τους πραγματικά διότι κόντρα σε όλους και σε όλα οπού πρέπει να τους αναγνωρισθεί, τραυματισμός του Γκάρι Κέιχιλ στο 12, δίκαιη κόκκινη κάρτα στον Τερρυ κοντά στο 30ο λεπτό, τρώει 2 γκολ σε διάστημα επτά λεπτών  προς το τέλος του ημιχρόνου!!! Κάποιοι πίστεψαν ότι όλα τέλειωσαν όμως στο 46 λεπτό γκολ από τον Ραμίρες και 2-1 τέλος 1ου ημιχρόνου.
Η επανάληψη είχε χαμένο πέναλτι από τον Μεσσι στο οριζόντιο δοκάρι, απίστευτο passing game από τους Καταλανους, δοκάρι, και εκεί αρχίζουν να το πιστεύουν ακόμα περισσότερο οι της Τσέλσι αλλαγή ο Ντρογμπά και μπαίνει ο Τορρες και στην αντεπίθεση κάνει το 2-2 και κάπου εκεί ήρθε η ισοπαλία (5,00). Πραγματικά είχα χρονιά να δω τέτοιο παιχνίδι από πάθος, μαχητικότητα και των 2 ομάδων οπού οι οπαδοί τους ανά τον κόσμο πρέπει να είναι υπερήφανοι. Μακάρι κάποια στιγμή να το δούμε και στην Ελλάδα τέτοιον ποδοσφαιρικό πολιτισμό. Τα έχουμε δει όλα μέχρι το επόμενο παιχνίδι ποδόσφαιρου!!! Συνολική απόδοση το ταμείο μας 20.
Με εκτίμηση, 
Η ομάδα του Bebetobet.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου