Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Βραδιά Champions League.

Καλησπέρα στους αναγνώστες του blog μας. Βραδιά Champions League η σημερινη όμως έχουμε λίγα αλλά ενδιαφέροντα παιχνίδια στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα ξεκινώντας απο την γείτονα χώρα την Ιταλία σε Serie A και Serie B. Στο Λιβόρνο-Τσιταντέλα οπού οι γηπεδούχοι πενθούν τον αδικοχαμένο Ερμάριο Μοροζίνι που είχε σοκάρει όλον τον ποδοσφαιρικό κόσμο θέλοντας να τιμήσουν την μνήμη του θα
προσπαθήσουν να κερδίσουν και θα τα καταφέρουν οπότε Άσσος.

Ανεβαίνουμε κατηγορία και πάμε στην Serie A στο Αταλαντα- Κίεβο οι γηπεδούχοι καίγονται για τους τρεις βαθμούς της νίκης για να αποφύγουν την επικίνδυνη ζώνη και σε συνδυασμό με το επερχόμενο δύσκολο πρόγραμμα τους με Γιουβέντους και Μιλαν εκτός  οπότε έχουν έναν λόγο παραπάνω να κερδίσουν.

Στο Κάλιαρι-Κατάνια το ίδιο ισχύει και για τους γηπεδούχους που θέλουν την νίκη για να απομακρυνθούν απο την ζώνη του υποβιβασμού από την άλλη μεριά οι  φιλοξενούμενοι έχουν σωθεί και είναι "αδιάφοροι" πιστεύω  εύκολα δύσκολα θα κερδίσουν τους 3 βαθμούς που ισοδυναμούν με παραμονή.

Τέλος έχουμε τον 1ον ημιτελικό του Champions League ανάμεσα στην Μπαρτσελονα - Τσέλσι, οι Ισπανοί δεν είναι και στα καλύτερα τους με το πρωτάθλημα  να πηγαίνει στην Μαδρίτη με τη νίκη της Βασιλλισας στο Καμπ Νου. Στα αποδυτήρια της Μπαρτσα υπάρχει μια ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα και το πιο σημαντικό είναι πως όταν της πήγε στραβά το παιχνίδι με την Ρεαλ δεν μπορούσε να το διαχειριστεί και να το γυρίσει αξίζει να σημειωθεί πως το τέλος κινδύνεψε να φάει και τρίτο απο τον Κριστιανο Ροναλντο. Απο την άλλη πλευρά οι της Τσέλσι είναι η μεγάλη τους ευκαιρία και απέχουν 90 λεπτά απο το να ξαναβρεθούν σε έναν τελικό Champions League, πιστεύω ότι θα παλέψουν και θα πάρουν το Χ. Με σύστημα 2,3,4.
Πρόταση.
100.Λιβόρνο-Τσιταντέλα 1(1,70)
101.Αταλάντα-Κιέβο 1 (2,00)
102.Κάλιαρι-Κατάνια 1 (2,00)
103.Μπαρτσελόνα-Τσέλσι X (5,00)
Καλή επιτυχία
από Chief.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου