Κυριακή 8 Απριλίου 2012

Καιρός να επανέρθει η τάξη.

Καλημέρα σε όλους,Χθες είναι αλήθεια ότι οι Ιταλοί είχαν σκεφτεί κάποιο άλλο «σενάριο» με αποτέλεσμα η Αταλάντα να ηττηθεί 1-2 στο 94’ από την Σιένα, η Τζένοα, τι να πω;;;; 1-1 με την Νοβάρα και μάλιστα για ένα δεκάλεπτο με παίκτη παραπάνω. Βεβαία σας μιλώ για όσα είχα προτείνει εγώ, τα υπόλοιπα τα είδατε και μόνοι σας π.χ. την ήττα της Ρόμα, την ήττα της Μίλαν με ανατροπή κι όλας…
και αυτό το άρθρο  γράφετε πριν ακόμα γίνουν τα παιχνίδια Παλέρμο-Γιουβέντους και Λάτσιο-Νάπολι, οπότε ότι και να δείτε μην σας φανεί περίεργο.
Μιας και μιλάμε λοιπόν για περίεργα, ας πάμε σε μια περίεργη Κυριακή η οποία μοιάζει πολύ σαν Παρασκευή, βλέποντας των συνολικό αριθμό των διαθεσίμων παιχνιδιών. Ουσιαστικά το πρωτάθλημα που δεσπόζει στο κουπόνι είναι το Ελληνικό αλλά ταυτόχρονα υπάρχουν και κάποια δύσκολα και σημαντικά ματς σε όλη την Ευρώπη.
Ας ξεκινήσουμε την βόλτα μας από το ντέρμπι της Αγγλίας με την Άρσεναλ να φιλοξένει την Μάντσεστερ Σιτι σε ένα ματς που οι γηπεδούχοι θέλουν τη νίκη πάση θυσία, ειδικά μετά από τις νίκες που έκαναν χθες οι άλλοι μνηστήρες της «εξόδου στην Ευρώπη»,  Τσέλσι και Νιούκαστλ. Από την άλλη, η  Μάντσεστερ Σιτι επιθυμεί διακαώς να μείνει κοντά στο όνειρο της κατάκτησης της Premier League αλλά πιστεύω ότι δεν είναι ακόμη έτοιμη και μάλλον θα αρκεστεί για φέτος στην 2η θέση, που δεν μπορεί να την απειλήσει η 3η Τότεναμ. Άρα εκτιμώ ότι η Άρσεναλ θα τα δώσει όλα για να περάσει νικηφόρα το εμπόδιο της νέας ανερχόμενης δύναμης στο Αγγλικό ποδόσφαιρο Μάντσεστερ Σιτι και ελπίζω πως δύσκολα, εύκολα θα τα καταφέρει.
Και ερχόμαστε στα δικά μας…… Ατρόμητος-Παοκ, παιχνίδι που διεξάγετε μετά την μεγάλη πρόκριση για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στο τελικό κυπέλλου από τον Ατρόμητο. Νομίζω ότι για την ομάδα του Περιστερίου, ο στόχος  πραγματοποιήθηκε και ήρθε ο καιρός τα πράγματα να μπουν στην θέση τους, Παοκ και Αεκ μπορούν και θέλουν να τερματίσουν πάνω από τον Ατρόμητο στην τελική βαθμολογία, πριν από τα play off και εκτιμώ ότι ο Παοκ θα πάρει το διπλό.
Μένουμε στα δικά μας ……. με το Παιχνίδι Πας Γιάννενα-Αεκ, τι σας έλεγα παραπάνω;;; Τα Γιάννενα σώθηκαν και μόνο εάν αυτοκτονήσουν θα φύγουν από την κατηγορία, άρα εκτιμώ ότι η Αεκ έστω και με μισό γκολ θα πάρει το τρίποντο, με στόχο να μείνει κοντά στον Παοκ ώστε να έχει μηδαμινή διάφορα, στην ειδική βαθμολογία των play off.
Τέλος, μένω Ελλάδα και πάμε να δούμε ένα παιχνιδάκι φωτιά και λαύρα. Εννοώ το Όφη-Παναιτωλικός. Από βαθμολογικής άποψης ο Όφη δεν έχει κανένα απολύτως κίνητρο, το κίνητρο του αρχίζει και τελειώνει στο γόητρο και στην κόντρα που έχει ανοιχτεί από την Football League.Ο Παναιτωλικός είναι σε μια κατάσταση, η τώρα η ποτέ…… η μένω ζωντανός η πάω στην κόλαση, βέβαια εάν δούμε την ομάδα του Αγρινίου από άποψη φόρμας και αποτελεσματικότητας είναι  ήδη στην κόλαση, απλά ελπίζω σε αυτό που λέγετε αναλαμπή λίγο πριν συμβεί το μοιραίο. Ματς με μεγάλο ρίσκο στην επιλογή μου αλλά θα το τολμήσω σε κάποιο δελτίο στο διπλό, έστω και σαν ζητούμενο.

Προτάση:
312.Άρσεναλ- Μάντσεστερ Σιτι  1 (2,35)
320.Ατρόμητος-Παοκ  2 (2,55)
325.Πας Γιάννενα-Αεκ 2 (2,15)
323.Όφη-Παναιτωλικός 2 (2,40)
από Cliff.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου