Τετάρτη 11 Απριλίου 2012

Η σειρά της Μεγάλης Κυρίας.


Καλησπέρα κ από εμένα. Πάμε στην Ιταλία  με το Γιουβέντους - Λάτσιο, η μεγάλη κυρία του Ιταλικού ποδοσφαίρου θέλει την νίκη με κάθε τρόπο με σκοπό να περάσει την Μιλαν στην βαθμολόγια με έναν πόντο όπου η νίκη μοιάζει μονόδρομος, από την άλλη πλευρά οι λατσιάλοι έχουν πίσω τους την Ουντινεζε με τρεις βαθμούς και προσπαθήσουν  να διατηρήσουν την απόσταση διότι θέλουν να πάρουν εκείνοι το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League.
Δύσκολα θα τα καταφέρουν απέναντι στους γηπεδούχους οπότε πάμε ξερός άσσος.
Στο Ρομα-Ουντινεζε, οι Ρωμαίοι μετά τα τέσσερα γκολ που τους έβαλε οι Λέτσε δεν είναι κ στα καλύτερα τους ψυχολογικά και σε συνδυασμο με  την προσεκτική Ουντινεζε που μπορεί να πάρει το καλοπληρωμένο Χ θα τιμήσω.
Στο Κατάνια - Λέτσε , οι γηπεδούχοι έχασαν 3-2 από την Κίεβο , ενώ οι σαλεντίνι με το 4-2 επί της Ρόμα έχουν την ψυχολογία στα ύψη, επίσης κινδυνεύουν κ με υποβιβασμό κ το μόνο που μπορούν να κερδίσουν σήμερα είναι ένας βαθμος, θα ρισκάρω με Χ.
Στο Φιορεντίνα - Παλέρμο η ισοπαλία έχει να εμφανιστεί αρκετό καιρό , οι μεν γηπεδούχοι με το μεγάλο διπλό απέναντι στους πρωταθλητές πήραν μεγάλη βαθμολογική ανάσα οι δε φιλοξενούμενοι και έναν βαθμό είναι ευχαριστημένοι διότι φτάνουν τους 40 κ υπόθεση παραμονή τελειώνει, γι αυτό θα επιλέξω το Χ.
Με σύστημα 2,3,4.
Πρόταση :
153.Γιουβέντους - Λάτσιο 1(1,30)
155.Κατανια - Λέτσε Χ(3,25)
158.Ρομα-Ουντινεζε Χ(3,10)
160.Φιορεντίνα - Παλέρμο Χ(3,40)
Καλή επιτυχία.
από Chief.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου