Σάββατο 7 Απριλίου 2012

Η μπάλα στους Ιταλούς.

Καλησπέρα σε όλους λογω των Πάσχα των Καθολικών σήμερα έχουμε αρκετά παιχνίδια που δεν έπαιζαν σήμερα κ αύτη είναι η Serie A κ όπου θα προσπαθήσω να αναλύσω.
Ξεκινάμε με το Αταλάντα-Σιένα που θέλουν κ οι ομάδες βαθμούς για να αποφύγουν τυχόν περιπέτειες για την παραμονή η μεν Αταλαντα θέλει 3 βαθμούς για να φτάσει τους
40 κ "ηρεμήσει" ενώ Σιένα θέλει να νικήσει για να απομακρυνθεί από τις πιο πίσω ομάδες, όμως κ μια ισοπαλία δεν θα χαλάτε κανέναν από τους 2 γι αυτό προτείνω το Χ. Στο Κάλιαρι - Ιντερ η ισοπαλία έχει να εμφανιστεί στις μεταξύ τους αναμετρήσεις επτά παιχνίδια όπου έγινε στις 10/1/2009 η μεν Κάλιαρι βαθμούς για να φτάσει τους 40 βαθμούς που δίνουν σίγουρη παραμονή κ η δε Ιντερ θέλει να περάσει στα προκριματικά του Europa League αλλά με τέτοια αστάθεια που έχει δύσκολο το βλέπω για τους Νερατζούρι όποτε Χ κ εδω. Στο Μιλαν- Φιορεντινα όπου οι πρωταθλητές έρχονται από τον άδικο αποκλεισμό τους από την Μπαρτσελονα κ με την Γιουβέντους να καραδοκεί στους -2 θα περάσει σαν σίφουνας επάνω στην Φιορεντινα όποτε καταλήγω στα πολλά γκολ του Over. Στο παιχνίδι Κίεβο - Κατάνια τι πιο ωραίο Χ όπου η πρώτη με ένα βαθμό φτάνει τους 40 κ έχει το μαξιλαράκι της παραμονής, η Κατάνια θέλει να συνεχίσει το αήττητο σερί που έχει στα τελευταία πέντε παιχνίδια κ γι αυτό επιλεγώ το Χ. 
Η πρόταση με σύστημα 2,3,4
182.Αταλάντα- Σιένα Χ (2,40)
183.Κάλιαρι - Ιντερ Χ (3,25)
186.Μιλαν- Φιορεντινα Over (1,65)
184.Κίεβο - Κατάνια X (2,50)
από Chief.

2 σχόλια: