Τετάρτη 4 Απριλίου 2012

Σημερινές Προβλέψεις από Boukos


Καλησπέρα, Μετά τα χθεσινά ματσάκια που είχα 2 στα 3 ,ερχόμαστε λοιπόν στο σήμερα που μπορώ να πω ότι δεν με ενθουσιάζει στοιχηματικά αλλά νομίζω κάτι μπορούμε να βγάλουμε. Ας αρχίσουμε από τα ελληνικά κύπελλα. Αστέρας Τρίπολης- Ατρόμητος, δύσκολο παιχνίδι που και οι δυο θέλουν την πρόκριση πάρα πολύ αλλά νομίζω πως έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα στο πρωτάθλημα, ίσως ο Αστέρας να την θέλει πιο πολύ,αυτο βεβαια δεν σημαίνει  ότι ματσάκι θα έρθει και άσσος, για αυτό έκανε και ο θεός τις παρατάσεις και τα πέναλτι που επίσης μπορούν να δώσουν την πρόκριση σε μια από τις δυο ομάδες.

Έτσι λέω να πάω στο Χ ημίχρονο και λιγότερο στο under.Πιο μετά ακολουθεί το Όφη-Ολυμπιακός παιχνίδι που κατά την γνώμη μου  μπορεί να εξελίχθη σε παγίδα για τον Ολυμπιακό και γιατί ε;;  Ο Ολυμπιακός μαθηματικά πρωταθλητής Ελλάδος ,λίγο τα πανηγύρια της κατάκτησης, λίγο το χαλαρό 1-0 από το πρώτο ματς στο Καραϊσκάκη επί του Όφη,  λίγο ότι κρητικοί θέλουν να διακριθούν στην Ευρώπη μέσω του θεσμού του κυπέλλου, ίσως και στο τέλος να δούμε κάποια έκπληξη μεγατόνων και μεταξύ μας, έμενα με παραξενεύει και απόδοση του διπλού που έχει δώσει ο οπαπ, το 1,55 στο 2 το βλέπω μεγάλο …..θα δείξει, εγώ πάντως θα πάω στα 2-3 γκολ.
Τέλος από το champions League  το Ρεαλ Μαδρίτης-Αποελ απλά καθίστε και παρακολουθήστε το. Τώρα στο Τσέλσι-Μπενφικα νομίζω ότι θα είναι διαφορετικό ματς από το πρώτο, έτσι και αλλιώς τα δεδομένα είναι διαφορετικά, νομίζω ότι Τσέλσι θα είναι αυτή που θα σκοράρει πρώτη και το παιχνίδι πιστεύω ότι μπορεί να πάει στο 4-6 με απόδοση 3,00. Καλή τύχη σε ότι κι αν επιλέξετε.
117. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – ΑΡΤΟΜΗΤΟΣ  Χ /ΗΜΙΧΡΟΝΟ   (1,70)
118. ΟΦΗ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 2-3 GOAL (1,75)
122. ΤΣΕΛΣΙ – ΜΠΕΝΦΙΚΑ  4-6 GOAL (3, 00)


απο Boukos.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου