Σάββατο 7 Απριλίου 2012

Tο παιχνίδι τακτικής στα καλύτερα του,από Cliff.


Καλημέρα σε όλους.
Πιστεύω ότι από τις χθεσινές προβλέψεις, που έδωσαν όλα τα παιδιά στο blog , πήγαμε καλά, συνυπολογίζοντας βέβαια και την δυσκολία του χθεσινού προγράμματος , έτσι  εάν είχατε κάνει τις σωστές επιλογές, σίγουρα σήμερα θα βρίσκεστε στο ταμείο.

Πάμε στο σήμερα .Λέω να ασχοληθώ με Ιταλία και γιατί? Γιατί έχει έρθει η ώρα στην Ιταλία που η διαπλοκή, η συνομωσία και το κοινό συμφέρον ανάμεσα στις ομάδες να είναι τα βασικά τους  κίνητρα.
Ξεκινώ αμέσως με το παιχνίδι Ουντινέζε-Πάρμα. Η Ουντινέζε «καίγεται» για την νίκη, ειδικά μετά την «γκέλα» τις προηγούμενης αγωνιστικής στην έδρα της Σιένας, ώστε να μην χαθεί το «Ευρωπαϊκό όνειρο» όπως και να λέγετε αυτό. Απ την άλλη, η Πάρμα μετά την νίκη επί της Λάτσιο την 29η αγωνιστική, σίγουρα δεν της εξασφάλισε την παραμονή  αλλά πιστεύω ότι ήταν ένα καλό βήμα προς αυτήν την κατεύθυνση. Ωστόσο σήμερα η ανάγκη της Ουντινέζε, είναι μεγάλη για την νίκη, παρά το ντεφορμάρισμα που διανύει και το πιθανότερο είναι να την πραγματοποιήσει.
Παραμένουμε στην Ιταλία και πάμε στο παιχνίδι Νοβάρα-Τζένοα. Η υποβιβασμένη (κατά την γνώμη μου ,όχι μαθηματικά ) Νοβάρα υποδέχεται την τζένοα. Θα το πω με απλά λόγια, για την τζένοα δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα πέρα από την νίκη, βρίσκεται σε άσχημη  βαθμολογική θέση  και εάν δεν μπορεί να κερδίσει την Νοβάρα, είναι άξια της τύχης της.
Τελειώνοντας θα παραμείνω πάλι στο καμπιονάτο και με το παιχνίδι Αταλάντα-Σιένα. Από όπου και να δω αυτή την αναμέτρηση, την βλέπω ισοπαλία. Από ποιότητα ισοπαλία, από φόρμα ισοπαλία, από  πρόγραμμα ισοπαλία και βέβαια από Βαθμολογικής άποψης πάλι ισοπαλία, διότι ισοπαλία σημαίνει μαθηματικά παραμονή και για της δυο ομάδες. Τώρα εάν έχουν κάποιο άλλο «πλάνο» τι να σας πω;;; Ιταλοί είναι αυτοί.
Καλή επιτυχία.
Προτάσή:
188.Ουντινέζε-Πάρμα 1 (1,70)
187.Νοβάρα-Τζένοα 2 (2,20)
182.Aταλάντα-Σιένα Χ (2,40)
K o Boukos πλέον μπορείτε να γνωρίζετε ως Cliff

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου