Κυριακή 8 Απριλίου 2012

Η μάχη της παραμονής.

Καλημέρα
Σήμερα έχουμε μικρό κουπόνι γιατί το Σάββατο έγιναν κάποια παιχνίδια λόγω του Πάσχα των Καθολικών, όμως έχει αρκετά ενδιαφέρουσες καταστάσεις μάχες για την παραμονή στην κατηγορία, play off, αλλά κ "αδιάφορες" ομάδες. Θα προσπαθήσω να αναλύσω την ελληνική Super League και πάμε να δούμε τι έχει σήμερα το μενού.

Στο Άρης-Αστέρας Τρίπολης, ντέρμπι βαθμολογίας με 39 βαθ. κ οι δυο για την τυχόν είσοδο στα play off, οι γηπεδούχοι θέλουν την νίκη απέναντι στους κουρασμένους λογω κυπέλλου Αρκάδες αλλά μαχητικότητα που διακρίνει την ομάδα του Σάκη Τσόλη δεν είναι εύκολη δουλειά για οποιαδήποτε ομάδα. Επιπλέον το Χ έχει να κάνει την εμφάνιση του 8 ολόκληρα παιχνίδια οπότε κ θα το επιλέξω.
Στο Ατρόμητος-ΠΑΟΚ οι μεν κουρασμένοι αλλά πάντα επικίνδυνοι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να κερδίσουν τον "ξεκούραστο" ΠΑΟΚ οπού με την αστάθεια που έχει στα τελευταία παιχνίδια με βοηθαει να επιλέξω κ πάλι το σημείο Χ.
Στο ΟΦΗ-Παναιτωλικός, οι γηπεδούχοι έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους παρά τα οικονομικά προβλήματα συν το παιχνίδι της Τετάρτης με τον Ολυμπιακό θα κάνει την εμφάνιση της η κούραση. Από την άλλη πλευρά ο Παναιτωλικος που για να ελπίζει στην κατηγορία πρέπει να κερδίσει οπότε 2.
Στο Λεβαδειακός - Ξάνθη η ισοπαλία βολεύει κ τους 2 όπου θα προσέξουν να μην φάνε γκολ παρά να βγουν στην επίθεση κ να ρισκαρουν. Ειναι και οι δυο ομάδες πάνω από τους 30 βαθμούς όπου δεν κινδυνεύουν άμεσα κ γι αυτό θα επιλέξω κ εδω το Χ.
Με σύστημα 2,3,4.Καλή επιτυχία!!!
319.Άρης-Αστέρας Τρίπολης Χ (3,15) Αναβλήθηκε
320.Ατρόμητος-ΠΑΟΚ Χ (2,95)
321.Λεβαδειακός - Ξάνθη Χ (3,00)
323.ΟΦΗ-Παναιτωλικός 2 (2,40)
από Chief.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου