Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Πάμε στοίχημα με Γαλλία 2 και Γερμάνια 2.

Καλησπέρα μετά τον απόηχο των ημιτελικών του Europa League επανερχόμαστε στο κουπόνι του Πάμε Στοίχημα της Παρασκευής. Θα ξεκινήσω με την Γερμανία 2 και απο το παιχνίδι Μπραουνσβάιγκ - Ντούισμπουργκ οι δυο ομάδες που βρίσκονται στην μέση του βαθμολογικού πίνακα στα πέντε τελευταία αναμεταξύ τους παιχνίδια έχουν
φέρει τέσσερα Under και ένα Over και θα τιμήσω το Over γιατί θα γίνει ένα ελεύθερο παιχνίδι.
Συνεχίζουμε στην 2η κατηγορία της Γαλλίας με το Ανζέρ-Λε Μαν με τις δυο ομάδες να θέλουν την παραμονή τους  οι γηπεδούχοι έχουν 40βαθ. ενώ οι φιλοξενούμενοι 39 και πίσω ακολουθει η Χάβρη με 37 βαθμούς γι αυτό πιστεύω θα έρθει ισοπαλία διότι τους "βολεύει".
Στο Μπουλόν - Κλερμόν δεν είναι σε καλή φόρμα τον τελευταίο καιρό και οι δυο και πιστεύω ότι όλα τα αποτελέσματα είναι πιθανά οι μεν γηπεδούχοι θέλουν παλέψουν για την παραμονή οι δε φιλοξενούμενοι για την άνοδο όμως λογω απόδοσης θα επιλέξω το Χ.
Στo Ρεμς - Τρουά οι δυο ομάδες είναι ισόβαθμες με 51 βαθμούς και θέλουν ανεβούν κατηγορία με την Κλερμόν να απέχει μόλις 2 βαθμούς πίσω τους και πιστεύω ότι δεν θα ρισκάρουν σε ένα κλειστό παιχνίδι οπότε η ισοπαλία  μοιάζει με το πιθανό αποτέλεσμα.Με Σύστημα 2,3,4.
201.Μπραουνσβάιγκ-Ντούισμπουργκ Over (1,75)
207.Ανζέρ-Λε Μαν X (2,80)
213.Μπουλόν - Κλερμόν X (2,80)
222.Ρεμς - Τρουά X (2,90)
Καλή Επιτυχία
από Chief.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου