Τρίτη 17 Απριλίου 2012

Τα κεφάλια μέσα.

Χρόνια πολλά σε όλους.

Φάγαμε,ηπίαμε,γλεντήσαμε σύμφωνα με τα ήθη και έθιμα και σύμφωνα πάντα με τις δυνατότητες μας και τώρα........τα κεφάλια μέσα.
Βέβαια,ολες αυτές τις Άγιες ημέρες, στην Ευρώπη παίζαν μπάλα
κανονικότατα,εμείς παρακολουθούσαμε διακριτικά ώστε να μην χάσουμε τον ρυθμό μας αλλά ταυτόχρονα δώσαμε και εκτιμήσεις που πραγματικά είχαν μεγάλη επιτυχία(αναφέρομαι για τις εκτιμήσεις της Μ.Παρασκευής).
Πάμε λοιπόν στο σήμερα οπού η  Αγγλία είναι αυτή που δεσπόζει στο κουπόνι αλλά και ο πρώτος ημιτελικός του Champions League μεταξύ Μπάγερν-Ρεάλ Μαδρίτης.
Πρώτη εκτίμηση μου για σήμερα είναι το παιχνίδι Ίπσουτς - Μπέρμιγχαμ,οι γηπεδούχοι έχουν πλέον παραμείνει και μαθηματικά στην κατηγορία ενώ οι φιλοξενούμενοι αναζητούν εν αγωνίως μία θέση στα μπαράζ ανόδου, την οποία αυτή την στιγμή που μιλάμε είναι σε τροχία ανόδου αλλά δεν την έχουν διασφαλίσει.Άρα μιλάμε για ένα μάτς που το βλέπω στο Χ2.
Επόμενη εκτίμηση μου είναι το Τέλφόρντ-Τάμγουορθ το οποίο καθαρά από άποψη βαθμολογικού ενδιαφέροντος νομίζω ότι η ισοπαλία δεν θα "χάλουσε" κανένα και ιδιαίτερα τους φιλοξενούμενους.
Τέλος, δεν ξέρω γιατί αλλά το μεγάλο παιχνίδι της ημέρας  Μπάγερν-Ρεάλ Μαδρίτης το βλέπω 1-1 ή 2-2 σκόρ η αλλιώς ισοπαλία ή ακόμα ακόμα  Over.

Πρόταση
101.Ίπσουτς - Μπέρμιγχαμ X (3,30)
117.Τέλφόρντ-Τάμγουορθ   X (3,20)
100.Μπάγερν-Ρεάλ Μαδρίτης X (3,25)

Καλή επιτυχία
από Cliff.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου